Liverpool och Chelsea jagar Schalkes Sead Kolasinac

Liverpool och Chelsea jagar Schalkes Sead Kolasinac

Försvararen får inte nog förtroende

Schalke 04 sitter inne på en talangfull vänsterback i Sead Kolasinac men 23-åringen har ett kontrakt som löper ut 2017 och ännu har inga kontraktsförlängningar dykt upp på bordet, vilket har satt igång alarmklockorna hos bland annat Liverpool och Chelsea.

I det senaste Revierderbyt mellan Schalke 04 och Borussia Dortmund var Schalkes Sead Kolasinac en av huvudpersonerna, med sina halsbrytande tacklingar lyckades han rädda ett antal måltillfällen och speciellt ett moment mot Dortmunds 18-årige Christian Pulisic, där det hade blivit mål om det inte var för Kolasinacs vågade räddning. Den 23-årige vänsterbacken gjorde en riktigt bra match och flera stora klubbar ryktas redan ha ögonen på försvararen.

Kolasinac sitter på ett kontrakt med Schalke som löper ut 2017, vilket innebär att han redan i vinter kan gå gratis till en annan klubb, och andra intresserade klubbar finns det gott om. Enligt den tyska tidningen Bild så skall speciellt de engelska klubbarna Liverpool, Chelsea och West Ham vilja värva den talangfulle vänsterbacken.

Schalkes tränare Markus Weinzierl värvade nyligen in Abdul Rahman Baba, en 22-årig vänsterback som är utlånad från Chelsea, vilket inte inger förtroende i Kolasinacs möjligheter att sköta positionen och den bosniske landslaggsmannen väljer att vänta lite och se huruvida han kan jobba sig in i startelvan eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply