Robben: ”Kommer sakna honom”

bet365

Arjen Robben kommer att sakna Jurgen Klopp

Arjen Robben medgav igår kväll att han faktiskt kommer sakna Jurgen Klopp när han efter sju år i klubben lämnar Dortmund i sommar.

Igår blev det klart att Jurgen Klopp kommer lämna Borussia Dortmund i sommar efter sju år i den tyska storklubben. Något som väckte mycket känslor, inte bara hos Dortmundsupportrarna själva utan i stort sett hela världen fylldes av sorg efter att en av de mest älskade tränarna lämnade klubben han själv tagit från mitten av Bundesliga till en Champions League-final.

Läs mer: Jürgen Klopp gav oss tro på en annan fotbollsvärld

”Jag kommer sakna honom”

Något som inte minst visas av Arjen Robbens, som ju som bekant spelar i Dortmunds stora konkurrent Bayern München, senaste uttalande, där han bara bevisar vilken profil och personlighet Bundesliga förmodligen kommer tappa när Klopp troligen försvinner den första juli.

– Jag kommer sakna honom, han är en sympatisk tränare och person, säger den holländske mittfältaren enligt den tyska tidningen BILD.

Möts om två veckor

Om cirka två veckor, den 28 april för att vara exakt, möter Dortmund, med Jurgen Klopp i täten, just Bayern München i semifinalen av den tyska cupen. Men trots Robbens uttalande försäkrar han sina fans om att de kommer göra allt för att försöka förhindra Klopp att avsluta sin framgångsrika karriär med en titel.

– Vi kommer försöka förhindra att Klopp får avsluta med en titel.

Läs mer: Officiellt: Klopp lämnar Dortmund

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply