Lugnande besked för Marco Reus

Att Dortmund dragits med skador på flera nyckelspelare de två senaste säsongerna är ingen nyhet. Jurgen Klopps manskap har sällan kunnat formeras utifrån en fullt frisk trupp och man har ständigt fått klara sig utan flera av sina stjärnor.

Den kanske störste av dem alla, Marco Reus, har varit hårt skadedrabbad sedan förra våren och missade olyckligtvis VM i Brasilien med sitt Tyskland då han åkte på en fotledsskada bara veckor före mästerskapet. Under hösten har mittfältaren varit med i truppen till och från på grund av sina skadebekymmer.

I gårdagens cupdrabbning mellan Dynamo Dresden och Borussia Dortmund klev Reus av planen redan efter 20 minuter av den första halvleken efter en kollision med Dennis Erdmann. Något som slog hårt mot de gulsvarta som äntligen börjat hitta tillbaka till formen igen med flera segrar i bagaget.

Nu kommer dock ett lugnande besked för klubben och 25-åringen, Dortmund meddelar på sin officiella hemsida att man får klara sig utan sin mittfältsstjärna i helgens ligamatch mot Hamburg men att han sedan beräknas vara tillbaka i spel efter att ha åkt på en blödning ovanför knäet.

Matchen vann Dortmund med 2-0 efter dubbla fullträffar av Ciro Immobile och den tyska storklubben är nu vidare till kvartsfinal i DFB-Pokal.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365