Officiellt: Rade Prica tillbaka i Helsingborgs IF

Klubben bekräftar anfallarens återkomst idag

Det blev 13 år i utlandet för Rade Prica. Den 35-årige anfallaren har idag officiellt skrivit på för spel med den allsvenska klubben Helsingborg fram till slutet av 2016.

Den rutinerade anfallaren med landslagsmeriter och som har spelat i klubbar som Sunderland, FC Hansa Rostock och Rosenberg, har idag skrivit på för spel i Sverige igen. Det blev en återkomst till den allsvenska klubben Helsingborgs IF och Rade Prica, 35, som därmed lämnat israeliska storklubben Maccabi Tel-Aviv FC, har nu skrivit på för spel fram till slutet av 2016 på Olympia.

”En spelare med stor internationell erfarenhet”

Managern Henrik Larsson var givetvis positiv gällande Skåne-lagets senaste tillskott.
– Jag är väldigt nöjd med att Helsingborgs IF har landat Rade Prica eftersom det är en spelare som har en stor internationell erfarenhet och som förstår vad det krävs för att prestera i Helsingborgs IF. Det ska bli väldigt spännande att samarbeta med honom, säger han till klubbens hemsida.

”Det känns väldigt bra”

Rade Prica som fick sitt stora genombrott i Helsingborgs IF med bland annat ett vunnet SM-guld och totalt 27 gjorda mål, var givetvis också han glad över det som nu är bekräftat.
– Det känns väldigt bra. Jag ser verkligen fram emot att få spela på Olympiaigen inför HIF:s publik, säger Rade Prica.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply