Suarez matchvinnare – igen

Brendan Rodgers har fått fart på sitt Liverpool igen. I eftermiddagens tidiga hemmamatch mot nykomlingen Cardiff segrade hemmalaget med klara 3-1.

Liverpool började som väntat matchen bäst. Det var också formstarke Luis Suarez som frälste Liverpool igen genom att panga in 1-0 i den 25:e minuten. Det dröjde inte länge förrän uruguayanen var framme igen, men den här gången för en framspelning till lagkamraten Raheem Sterling. Den första halvleken slutade tillsist 3-0 efter ytterligare ett mål av Suarez.

Malky Mackay manade på sina mannar i den andra halvleken och lyckades få in en reducering genom Jordan Much. Mycket mer än så blev det dock inte för bortalagets del. Liverpool höll undan och knep alla poäng.

Matchen slutade 3-1.