Stor intervju med Kim Källström som Arsenalspelare

bet365

Hej Kim och välkommen till Arsenal. Hur känns det att ha kommit till klubben?
 
– Det känns riktigt bra. Arsenal är en otrolig klubb men många bra spelare och en tränare som gjort bra ifrån sig riktigt länge. Jag är så nöjd över att ha kommit hit för att lära mig så mycket som möjligt. Jag ska göra mitt bästa mitt bästaför Arsenal och hjälpa laget att nå upp goda resultat under den sista halvan av säsongen, säger Kim till Arsenals officiella hemsida. 

Kan du berätta för oss om låneavtalet och hur allt gick till?
– Igår var jag i Abu Dhabi med Spartak Moskva och fick ett telefonsamtal där jag blev tillfrågad om jag ville spendera ett par månader på lån med Arsenal. Jag tänkte ’Absolut, varför inte?’. Kort därefter åkte jag tillbaka till hotellet, packade mina väskor och åkte till flygplatsen så fort jag kunde. Idag flög jag in till London och nu vill jag slå mig till ro så snabbt som möjligt och förbereda mig för de kommande matcherna. 

Har du spelat mot Arsenal tidigare och hur är dina åsikter om klubben innan du kom hit?
– Jag har aldrig spelat mot Arsenal, men däremot mot många andra engelska lag. Som alla andra ser jag Arsenal som en storklubb som spelar väldigt sevärd fotboll. Arsenal har många skickliga spelare och har förmågan att göra mängder med mål. Halvvägs genom säsongen har man satt sig i en bra position till att kunna vinna titlar så jag vill hjälpa Arsenal så mycket jag kan tills säsongen slutat. 

Som du nämnde har du kommit till en klubb som ligger i tabellen toppskikt. Vad var allra mest lockande med övergången?
 Det var inte nödvändigtvis tabellplaceringen som avgjorde utan det faktum att Arsenal är en spännande klubb. Att ligga i toppen gör inte saken sämre!

Arsenal har tidigare haft andra svenskar i laget, som exempelvis Freddie Ljungberg, Seb Larsson och Rami Shaaban. Har de berättat om klubben under landslagsuppdragen?
– Ja, självklart. De tidigare svenskarna hade bara bra att säga om klubben. De har alla bra minnen från tiden i klubben. I Sverige och resten av världen är Arsenal en klubb med väldigt positiv atmosfär kring dem. 

Slutligen, hur sugen är du på att dra igång och göra Arsenal-debut?
– Alla spelare i min sits skulle känna samma känsla. Att komma igång, lära känna lagkamraterna och göra mitt bästa på planen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365