Stjärnan ett steg närmare flytt från ”The Magpies”

Det har inte varit någon hemlighet att den franske stjärnan, Hatem Ben Arfa, återvänt till England efter uppehållet bärandes några extra kilon. Medan Newcastle rapporterades vara missnöjda med hans dagsform, hävdade Ben Arfa att de extra kilon va på grund av muskler, inte onödigt fett. Fransmannen har sedan dess blivit utfryst och inte fått ta del av lagets öppna träningar. Detta har resulterat i vilda spekulationer, ifall mittfältaren kommer att vara kvar inom klubben?

Nu verkar det som Newcastle-stjärnan tagit ett steg ytterligare bort från Premier League-klubben, genom att vägra delta i ett evenemang där stjärnorna får träffa fansen. Evenemanget ska hållas direkt efter en öppen träning på St James Park, en träning som fransmannen inte får delta i. 

– Det är inte nödvändigt att träffa fansen om jag inte får träna med laget, ska Ben Arfa ha sagt enligt den brittiska tidningen Daily Mail.

Nu återstår bara att se om någon klubb är intresserad att värva den franske mittfältaren, tidigare har Hatem Ben Arfa kopplats ihop med italienska jätten Milan.  

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply