Stark vändning av Lyon på Korsika

Bastia har gått oerhört starkt hemma på Korsika under säsongen. På de sju inledande hemmamatcherna hade man tagit hela 19 poäng. Man var oväntat nog favoriter mot storklubben Lyon som kom på besök med svag form och en dunkel ligaplacering. Lyon skulle ändå lyckas vinna matchen efter att man vände på steken från 0-1-underläge till seger med 3-1.

Första halvlekens enda mål kom från algeriern Florian Raspentino när han sköt in bollen bakom Rémy Vercoutre efter en dryg halvtimme spelad.

Det var först i andra halvleken som Lyon vaknade till. Knappa tio minuter efter halvtidsvilan kunde Alexandre Lacazette kvittera. Endast två minuter small det igen när stortalangen Yassine Benzia kunde skruva in tvåan.

Målskyttet avslutades via Bafetimbi Gomis som fortsätter att göra mål då och då för Lyon trots att klubben vill göra sig av med den högavlönade stjärnan.

Segern innebär att Lyon klättrar upp till en nionde plats i Ligue 1.