Zidane öppnar för att hämta tillbaka Cristiano Ronaldo

Zidane öppnar för att hämta tillbaka Cristiano Ronaldo
bet365

Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid för spel i Juventus för tre år sedan. Nu öppnar Zinedine Zidane för en återkomst för portugisen.

Sommaren 2018 flyttade Cristiano Ronaldo från Real Madrid till Juventus. Portugisen värvades in för att hjälpa klubben att vinna Champions League. Det har dock gått trögt i de internationella turneringarna för klubben som drabbats hårt av coronapandemin. Det har gjort att Juventus kan tvingas sälja 36-åringen inom kort.

I förra veckan kom uppgifter om att Real Madrid är villiga att hämta tillbaka superstjärnan. Nu spär tränaren Zinedine Zidane på ryktena ytterligare och öppnar dörren för en återkomst för spelaren.

– Ja, det kan komma att bli så. Vi känner Cristiano, vilken person han är och det har gjorde här i Real Madrid. För närvarande är han dock en Juventus-spelare. Jag gjorde vad jag kunde med honom, vi får se vad som händer i framtiden. Jag är tursam som har fått träna honom, han är otrolig, säger Zidane till Sky Sport Italia.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2022. Han har tidigare sagts ha en prislapp på 29 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City vill köpa João Félix

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply