Officiellt: Före detta Tottenham-spelaren till Indien

bet365

Hélder Postiga till Atlético de Kolkata

Efter att ha spelat i bland annat FC Porto, Tottenham och Valencia flyttar nu 32-årige Hélder Postiga till Indien för spel i Atlético de Kolkata.

Hélder Postiga har kommit överens om en flytt till indiska Atlético de Kolkata, det stod klart under onsdagsförmiddagen. Det är fortfarande oklart hur länge kontraktet sträcker sig för spelaren men det mest troliga är att han kommer att representera klubben under den kommande säsongen, som inleds i oktober, för att sedan ta ett beslut tillsammans med klubben om en eventuell fortsättning.

32-åringen har representerat Portugal i två VM-slutspel och tre EM-slutspel där han hjälpte att ta laget till final 2004. Den senaste klubben som Postiga representerade var Deportivo La Coruña som slutade på 16 plats i La Liga den gångna säsongen.

”Han kommer att få en väldigt bra upplevelse när han spelat inför Kolkatas fans och jag är säker på att Postiga kommer att göra både staden och klubbens fans stolta över att ha honom i laget. Värvningen av Postiga kommer definitivt att höja laget den kommande säsongen och detta är ännu en stor värvning för oss då de indiska spelarna kan lära sig mycket av honom” sa Atlético de Kolkatas tränare Antonio López Habas efter att värvningen av portugisen var på plats.

Klubbens delägare Sanjiv Goenka var även han väldigt glad över värvningen och att man värvade honom på grund av målfarligheten.

”Från klubbledningens sida vill vi välkomna Postiga till Atlético de Kolkata-familjen som vår största spelare i Indian Super League 2015. Postiga är en målfarlig spelare vilket gjorde att vi bestämde oss för att värva honom. Det kommer att bli en upplevelse att få se honom med bollen. Jag tror att han kommer att bli älskad av fansen inom kort” säger

Postiga har gjort 101 mål på 448 matcher under sin karriär.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply