bet365

Han ska ersätta Pogba i Juventus

Mario Götze flyttar till Juventus när Pogba lämnar

Det är ingen hemlighet att alla europeiska toppklubbar vill värva Paul Pogba och nu har den svartvita klubben hittat en ersättare till fransmannen.

Enligt italienska och tyska medier kommer Mario Götze att vara den spelare som ersätter Paul Pogba som med största sannolikhet kommer att lämna för FC Barcelona, antingen i januari eller efter den pågående säsong. Mario Götze ser inte ut att finnas med i Pep Guardiolas planer och spanjoren ska inte ha något emot att man släpper Götze som ryktas kosta mellan 40 och 50 miljoner euro. Juventus och Bayern München har en fin relation mellan lagen och nu vill de regerande Serie A-mästarna utnyttja det för att köpa loss den tyske världsmästaren. Spelaren säg inte vara särskillt nöjd med att sitta på bänken på Allianz Arena och ska vara positiv till en flytt till en utländsk klubb, något som han själv sagt.

– Att spela utanför Bundesliga skulle vara något nytt och spännande för mig och jag gillar möjligheten att kunna lära mig nya språk och ta del av andra kulturer. Men som jag sagt tidigare är jag endast i början av min karriär, vi får se vad som händer i framtiden, säger spelaren när han blev intervjuad om sin framtid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365