Barcelona uppges värva Joao Cancelo

Barcelona ser ut att hämta in från Valencia

Enligt uppgifter har Barcelona gjort klart med ett nyförvärv inför nästa säsong. Det är Joao Cancelo från Valencia som kommer att ansluta sig till den katalanska storklubben.

Joao Cancelo anslöt sig till Valencia på lån från Benfica år 2014 och när lånesejouren var slut valde han att skriva på ett permanent kontrakt med La Liga-klubben, där han stannat fram tills nu. Från sin ytterbacksposition har han imponerat stort sedan dess och klubbar som Bayern München och Chelsea har båda visat intresse för hans tjänster, men nu uppges 22-åringen vara klar för en annan storklubb.

Det är ESPNFC som skriver att portugisen kritat på ett femårskontrakt med ligakonkurrenten FC Barcelona. Den katalanska klubben uppges få betala omkring 30 miljoner euro för att Valencia ska släppa honom men man kommer inte låta honom gå förrän efter säsongen med tanke på klubbens nuvarande bottenplacering i La Liga.

Cancelo blir i så fall den tredje Valenciaspelaren i rad att skriva på för Barca under samma år. Tidigare har man gjort klart med mittfältaren André Gomes och anfallaren Paco Alcacer,

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply