Vill du med till Madrid?

Det var en stund sedan jag bloggade nu, men det kommer snart mer igen. Vad jag kan berätta är att jag nu har skrivit på nytt kontrakt med Karlslunds IF HFK för nästa år och fortsätter då med mitt P98-lag som då blir U16 nästa år. Ser fram emot ett riktigt roligt år.

Men kollar nu upp vilka möjligheter det finns att utbilda sig ännu mer så att man blir en ännu bättre tränare. Jag har ju tidigare varit hos Valencia och Espanyol, och skulle vilja åka på något mer.

Nu finns det en möjlighet att kunna åka till Madrid och hälsa på Real Madrid och Atletico Madrid på en fyra dagar lång utbildning/studiebesök. Men för att den ska bli av måste vi bli minst 15 tränare. Datum som är tänkt är 23-26 januari för själva utbildningen men det finns möjlighet att komma ner dagen innan eller stanna en dag extra i Madrid.

Priset blir ca 5000-6000kr per person och det är inklusive hotell med frukost, plus alla transporter i Madrid. Det du får betala extra för är flyg och måltider (förutom frukost). 

Jag behöver veta redan nu i oktober vilka som vill med och betalning ska in i november. Så hör av er till info@sellbuddy.se så skickar jag mer information.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply