Uppgifter: Real Madrid jagar João Miranda

Uppgifter: Real Madrid jagar João Miranda

João Miranda ryktas till Real Madrid

Sommaren 2015 stod det klart att João Miranda lämnar Atlético Madrid för spel i Inter, nu ryktas försvararen vara på väg tillbaka till Madrid, men istället till Santiago Bernabéu.

Mellan 2011 och 2015 spelade João Miranda för Atlético Madrid. Det blev över 100 matcher i den rödvita tröjan och brassen är mest ihågkommen för att ha avgjort Copa del Rey-finalen 2013, detta mot Real Madrid på Santiago Bernabéu. Brasilianaren lämnade Atlético sommaren 2015 för spel i Inter, men nu kan han vara på väg tillbaka till den spanska huvudstaden.

Enligt den Madridbaserade tidningen Diario AS ska Real Madrid vara intresserade av att värva Miranda som förstärkning av backlinjen till nästa säsong. Enligt tidningen ska Madrid inte ha kontaktat Serie A-klubben än men förväntas göra det inom kort då man vill göra klart med en ersättare.

Det är fortfarande oklart om en flytt kan bli av då spelaren har spenderat fyra säsonger hos Real Madrids största rivaler, men vi har sett liknande affärer förutom och det kan hända igen.

Intresse från Manchester United

Redan innan brassens flytt till Inter pratades det om att Manchester United vänder sig till João Miranda för att försöka få till en värvning. Nu sägs Old Trafford-klubben ha spelaren på sin agenda igen, detta då Jose Mourinho jagar Mauro Icardi och João Miranda.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply