Sergio Agüero kommer flytta hem 2019

bet365

Sergio Agüeros nästa klubbadress kommer bli Independiente

Det har spekulerats en hel del om Sergio Agüero kommer spela kvar i Manchester City eller om han kommer flytta vidare inom kort. Nu avslöjar han själv hans framtidsplaner och vart han kommer flytta.

Sergio Agüero är en av världens absolut bästa anfallare och även en superstjärna i både Premier League och Manchester City. Den lilla argentinaren har dragits med en hel del skadebekymmer de senaste åren, men han har kommit tillbaka minst lika stark var gång. Hans insatser placerar också ofta honom i både Paris Saint-Germain och i klubbar som Real Madrid.

Även om allmänheten inte vet allt om Sergio Agüero så vet vi att han är en lojal spelare. Han har flera gången uttryckt sin kärlek och lycka över att spela i Manchester City och att han gärna vill stanna i klubben en längre tid till. Nu har han avslöjat sina framtidsplaner till Goal och vart han kommer spela i framtiden.

Flyttar hem till Independiente

Agüeros moderklubb är Independiente och det är klubben han slog igenom i innan han köptes av Atlético Madrid. 27-åringen avslöjar till Goal.com att han kommer flytta hem till Independiente när hans kontrakt med Manchester City går ut 2019.
– Jag har alltid sagt att jag vill återvända till Independiente och det är vad jag kommer göra. Jag kommer återvända dit när mitt kontrakt med Man City går ut, säger Agüero enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag vill inte göra min comeback när jag är för gammal. Om allt går bra och som planerat så kommer jag återvända till klubben i mitt hjärta när jag är 31 år gammal.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply