Robert Lewandowski: ”En dag kanske jag spelar i England eller Spanien”

Polske skyttekungen talar ut om sin framtid

Robert Lewandowski fortsätter att imponera i Bundesliga, då han ser ut att gå mot en ny skytteligatitel i den tyska högstadivisionen. Han placeras konstant i andra klubbar, och nu talar han ut om framtiden som svar på dessa.

Under de senaste åren har skytteligorna i Bundesliga dominerats av en och samma man, nämligen Bayern Münchens polske målspruta Robert Lewandowski. 27-åringen har gjort lika många mål som år fyllda under denna säsong, fyra mål före tvåan Pierre-Emerick Aubameyang, spelaren som ersatte honom i Borussia Dortmund. Föga förvånande vill nästan alla toppklubbar i Europa försöka värva honom, även om det blir väldigt svårt att få Bayern att släppa honom.

”Väldigt lycklig i Bayern”

Anfallaren har placerats flitigt i engelska klubbar som Manchester City, Liverpool, Arsenal och Manchester United och även spanska giganterna Barcelona och Real Madrid. Även om en flytt i sommar ser osannolik ut tänker han inte utesluta en framtida flytt.

– En dag kanske jag spelar i England eller Spanien. Men om jag åtagit mig att fullfölja min karriär i München är det för att jag ansett det vara den idealiska klubben för att gå upp en nivå och för att vinna mer troféer, säger Lewandowski till France Football.

– Jag vet inte hur min framtid kommer se ut men i dagsläget är jag väldigt lycklig i Bayern, fortsätter han.

Han har aviserat att han vill förlänga redan nu, trots att han har hela tre år kvar på kontraktet. Bayern uppges inte vara sugna på att inleda förhandlingar då man tror att det är ett knep av agenten för att förhöja klientens lön.

Ikväll lär Lewandowski få ta sig an Atlético Madrid i Champions League. Här är fem saker du bör veta inför kvällens heta match. Vill du veta var du kan se matchen kan du kika in här.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply