Diego Costa fångad på nattklubb – allt närmare flytt

Chelsea allt närmare försäljning av Diego Costa

Under de senaste tiden har det spekulerats väldigt mycket angående Diego Costa och hans relation med Chelseas tränare Jose Mourinho. Nu kan spiken i kistan vara satt, i alla fall enligt TMW.

Chelseas säsong är inte alls vad man trodde att den skulle vara och Jose Mourinho hänger allt lösare på tränarposten. Flera av lagets spelare har underpresterat rejält under den senaste tiden och tidigare under säsongen har Mourinho sagt att han kommer att sälja de spelare som spridit dålig energi i omklädningsrummet. Det har pratats om att det finns spelare som hellre förlorar än vinner med Mourinho som tränare och nu kan det bli så att man hittat ett par spelare att sälja i vinter.

Enligt den brittiska siten TMW ska Diego Costa, Kenedy och Ramires ha setts på en nattklubb i centrala London under natten till torsdag. Trion ska ha setts klockan 03:15, detta två dagar innan lagets match mot Bournemouth.

Den senaste tidens kontroverser med Diego Costa har inte varit positiva för den spanske landslagsmannen och efter nattens händelser kommer Mourinho med största sannolikhet att satsa på en annan anfallare än den före detta Atlético Madrid-spelaren, som nu kan vara på väg tillbaka till den spanska huvudstadsklubben.

Kastade väst på Mourinho

Diego Costa ska bland annat ha kastat en väst på lagets tränare i helgens match mot Tottenham när han fick gå tillbaka till bänken då han inte skulle komma att bli inbytt.

Sagan om Diego Costa i England fortsätter och det återstår att se om spelaren stannar i vinter.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply