Courtois: ”Jag är lycklig här”

bet365

Thibaut Courtois avfärdar Real Madrid-snack

Thibaut Courtois har i en intervju med den spanska radiokanalen Cadene COPE avfärdat en möjlig övergång till Real Madrid då han säger att han är lycklig i Chelsea. 

Igår blev han ligamästare med sitt Chelsea för första gången. Efter att ha varit utlånad under tre säsonger till spanska Atlético Madrid var Courtois tillbaka i Chelseas trupp inför årets Premier League och en av de stora snackisarna var vem tränare José Mourinho skulle ställa mellan stolparna. Valet föll på 22-årige Courtois och inte den tidigare förstemålvakten Peter Cech. Och Mourinho ångrar nog inte sitt beslut. Den belgiske landslagsmålvakten har stått för en mycket fin säsong för sitt Chelsea.

Courtois fina säsong, tillsammans med sina mycket fina insatser under sin tid i Madrid har på senare tid gjort honom till ett namn för Real Madrid som enligt uppgifter vill ersätta nuvarande förstemålvakten, tillika lagkaptenen Iker Casillas. Real Madrids förstaval ska fortfarande vara Manchester Uniteds David De Gea, men skulle den planen inte gå i hand ska Courtois vara näst i kö enligt flera uppgifter.

Efter gårdagens seger mot Crystal Palace, då man också som sagt säkrade ligatiteln blev 22-åringen utfrågad av den spanska radiokanalen Cadene COPA om den möjliga flytten från de engelska mästarna till de regerande Champions League-mästarna.

– Jag har skrivit på ett kontrakt på fyra år. Jag är lycklig här, svarade Courtois.

 

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply