Sneijder målskytt när Holland besegrade Kina

Holland har inga kvalmatcher under detta landslagsuppehållet. Man besegrade Indonesien i fredags för att idag gästa Kina. Det blev en relativt enkel saga för Holland när man vann med 2-0 efter staffmål från van Persie och ett mål från Sneijder.

Redan efter elva minuter blev Holland tilldelade en straff. Fram klev vann Persie som placerade bollen högt upp i mål, nästan i krysset. Minuten efter fick Kina ett rött kort och då var matchen nästan över.

Sneijder fick även han göra ett mål efter ett mycket fint anfall. Strootman slog en fin djupledsboll till Sneijder som spelade tillbaka till van Persie, han i sin tur rullade ut till Kuyt på kanten. Kuyt rullade bollen in till Sneijder som kunde nästan fösa in bollen i mål efter det fina anfallet och därmed punktera matchen till 100 %.