Sneijder hattrickhjälte när Galatasaray förnedrade Bursaspor

Galatasaray jagar serieledning i Süper Lig, men först och främst ville man ta tre poäng mot Bursaspor.

Det skulle dock bara ta 13 minuter för dem att ta ledningen genom holländske landslagsmannen Wesley Sneijder efter assist av Felipe Melo.

Sju minuter snerae slog holländaren till igen, och 2-0 var ett faktum.

I den 24:e minuten gjorde den förre Arsenal-spelaren Emmanuel Eboué matchens och lagets tredje mål efter en ny assist signerad Melo.

Sneijder skulle sen göra sitt tredje mål i matchminut 43, och segern såg ut att vara hemma redan i halvtid.

I den 66:e minuten gjorde ivorianen Didier Drogba matchens femte mål efter en framspelning från landsmannen Eboué.

Selcuk Inan drog ned byxorna ännu mer på Bursaspor genom att fastställa slutresultatet 6-0 – ett skamligt resultat för gästerna som får en lång resa hem.