Serie A-klubbar drar i succémålvakt

Efter att Saint-Etienne igår tog klivet närmare Marseille, och tillfälligtvis befann sig på tredjeplatsen råder det inga tvivel om att laget tillskrivs ett utav ligans stora utropstecken denna säsong. Bland de grönklädda har många spelare imponerat stort omgång efter omgång, vilket har fått deras agenters telefoner att gå i högvarv.

En av de spelarna är målvakten Stephane Ruffier, 26, som flera gånger har visat en enorm kvalité mellan stolparna, och är en stor bidragande faktor till klubbens framgångar. Frågan är bara hur länge Saint-Etienne kommer att få stoltsera med att ha honom i laguppställningen, då två tunga Serie A-pjäser är på jakt efter hans signatur.

Le 10 Sport rapporterar att Juventus och Milan är högst hängivna om att knyta till sig målvakten, vars nuvarande kontrakt går ut år 2015. De italienska klubbarna har i nuläget inofficiella förstamålvakter som börjar komma upp till åren, i Gianluigi Buffon och Christian Abbiati, vilket kan tyda på att båda lagen söker en ersättare för framtiden. Möjligtvis en ersättare vid namn Stephane Ruffier.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply