Sent avgörande för Roma

Att ta hem ligatiteln i år känns, som de senaste säsongerna i Serie A, omöjligt för något annat lag än Juventus. För även om Roma vann idag är man fortfarande hela elva poäng efter ”den gamla damen”.

Matchens första mål kom i slutet av den första halvleken. Gervinho fintade nästan hela Torinos backlinje, och gav Destro friläge. Något som han utnyttjade på bästa sätt.

Torinos kvittering kom tidigt i andra halvlek och var matchens klart snyggaste mål. En långboll från gästernas mittback hittade Immobile som volleysköt in 1-1. Målet innebar samtidigt att Immobile leder skytteligan med sina 17 gjorda mål.

Roma skulle dock få det sista ordet. Ännu en gång stod Gervinho för framspelningen – den här gången till Florenzi. 2-1 i den 91:a matchminuten och Roma är nu mycket nära Champions League-spel nästa säsong då ligatrean Napoli är nio pinnar efter.