Saints siktar in sig på att värva två Serie A-spelare

I januari vill nedflyttningshotade Southampton värva stort och ska nu enligt engelska tidningen The Mirror sikta in sig på Inter-mittfältaren Philippe Coutinho och Cagliari-försvararen Davide Astori. The Saints ordförande Nicola Cortese är italienare och lyckades i somras värva Gaston Ramirez för 12 miljoner pund (motsvarande 122 miljoner svenska kronor). 

Philippe Coutinho sägs vara värd runt 10 miljoner pund och har inte haft det helt enkelt sedan han lämnade brasilianska klubben Vasco Da Gama 2010 och skrev på för Inter. Han varit utlånad senast till La Liga-klubben Espanyol och speltiden i Inter är knapp.

Davide Astori har däremot imponerat stort i Cagliari och har tagit chansen i det italienska landslaget, det är inte bara Southampton som är intresserade av honom utan även Liverpool har visat intresse för honom. Cagliari har gått ut tidigare med att de vill ha 12 miljoner pund för sin viktige försvarare. De försöker också ha kvar honom så länge som man bara kan vilket kan göra det svårt för Saints att värva honom.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply