Ronaldo närmar sig nytt monsterkontrakt

När surret kring Gareth Bale drog igång på allvar höjdes rösterna kring Cristiano Ronaldos vara eller icke vara i Real Madrid. Källor menade att Ronaldo var på väg att flytta tillbaka till Manchester United, medan andra rapporterade att PSG visat intresse. 

I och med transferfönstrets stängning blir Ronaldo kvar i Real Madrid och i det senaste avsnittet av tv-programmet Punto Pelota uppgav man att Ronaldo är nära en förlängning av sitt kontrakt. När portugisen är tillbaka från landslagsuppehållet skall han skriva på ett kontrakt värt 15 miljoner euro/år, vilket motsvarar en månadslön på upp till 11 miljoner kronor. Det nya kontraktet sträcker sig i så fall till sommaren 2019. 

Cristiano Ronaldo vägrar dock att bekräfta att en överenskommelse skulle vara nådd, vilket han yttrade under en presskonferens.
”Jag kommer inte att bekräfta någonting utan sköter endast mitt jobb. Just nu tillhör jag Real Madrid och om min framtid vet jag ingenting. Vi får se vad som händer men för tillfället är jag nöjd i Madrid.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply