Rodriguez i huvudrollen när Monaco vann

Monaco var på jakt efter att befästa sin direktplats till Champions League-plats när man gästades av bottenlaget Nantes på ett halvtomt Stade Louis II på söndagskvällen.

Monaco satte fart från början och det skulle inte dröja länge innnan ledningsmålet också kom för i den 18:e spelminuten lät stjärnan James Rodriguez sin fina vänsterfot tala med ett skott utanför straffområdet som letade sig in bakom Dupe i Nantes-målet. Januari-förvärvet Dimitar Berbatov, som var i misstänkt offsideposition svarade för framspelningen.

Båda lagen hade möjligheter i den andra halvleken men det var Monaco som skulle utöka ledningen efter att Raggi nått högst på en hörna och nickat in 2-0 i det bortre hörnet, Det var försvarens första mål för klubben. Tre minuter senare kom även 3-0 genom James Rodriguez på straff sedan han lurat ned målvakten och säkert satt bollen i det andra hörnet.

Den förre detta Örebro- och Helsingborgsspelaren Alejandro Bedoya putsade till siffrorna med en mycket fin nick efter ett inlägg från vänster.

Monaco vinner med 3-1 och skaffar sig ett gap på 6 poäng ned till jagande Lille.