Reservbetonat Madrid sänkte Galatasaray

Den anrika huvudstadsklubben Real Madrid tog en komfortabel 4-1 seger mot turkiska Galatasaray på Santiago Bernabeu. Det fastställde spanjorernas förstaplats i Grupp B.

Real Madrid fick en tung start på kvällen, när Sergio Ramos visades ut i den 27:e minuten efter att ha förhindrat ett friläge. Tränare Carlo Ancelotti bytte dock taktiskt nog in en försvarare och vände på så vis matchen till Marängernas fördel.Tio minuter efter att Ramos fick syna det röda kortet smällde Gareth Bale in en frispark till 1-0. Galatasaray gav inte upp, utan hann peta in 1-1 genom Umut Bulut innan den första halvlekens slut.

I den andra halvleken höjde Real Madrid tempot på matchen. Alvaro Arbeloa, Angel Di Maria oc Isco såg till att säkra segern genom att trycka in ett mål vardera. Det räckte till en 4-1-seger.

Matchen slutade 4-1.