Real Madrid körde över Inter

Träningsmatchen blev en ensidig historia. På förhand såg det ut att kunna bli en ganska jämn match men även fast slutsiffrorna ljuger en aning kan man konstatera att Inter fortfarande har en bit upp till övriga världslag. 

Matchen började i ett avvaktande tempo. Real Madrid var det laget som höll i bollen och styrde spelet medan Inter försökte ligga rätt i positionerna. Det kom inte som någon överraskning när den spanska huvudstadsklubben tog ledningen. Efter en fin passning av Di Maria tog Kaká ner bollen på bröstet och slog till på halvvolley. Skottet räddades av Handanovic men returen nåddes först av Kakás panna och sedan in i nätmaskorna. 

Efter fortsatt dominering av Real Madrid skulle det smälla till ännu en gång. Casemiro fick upp blicken för spelet och med en delikat framspelning till Ronaldo som slog till på första tillslaget var 2-0 ett faktum. Med de siffrorna lämnade båda lagen planen för halvtid.

Det skulle dröja ett tag innan spiken i kistan kom. Efter en hörna i 68:e matchminuten var det Ricky Alvarez i Inter-tröjan som blev sist på bollen och noterades för ett självmål. 

Efter målet åt sig Inter in i matchen och skapade nog med chanser för att åtminstone putsa till reslutatet. Så blev det dock inte utan slutsiffrorna skrevs till 3-0.

För Real Madrids del gäller det nu att ladda om till säsongsstarten nästa vecka där man tar emot Real Betis. Inter har två veckors väntan innan man får sparka igång ligan hemma mot Genoa den 25:e augusti. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply