PSG och Milan tampas om Maldini

bet365

Senast Paolo Maldini, 45, spelade fotboll på professionell nivå var för fyra år sedan. Därefter avslutade han en remarkabelt lång spelarkarriär inom Serie A-giganten Milan, klubben han hade representerat ända sedan ungdomsåren. Trots att den forne mittbacken har åstadkommit så pass mycket med laget, var ledningen inte snabb nog med att erbjuda honom en post i ledningen – förrän nu. Men det kan visa sig ha varit för sent, då en annan klubb av liknande rang också jagar italienaren.

L’Equipe rapporterar att Zlatan, med sitt stjärnsspäckade entourage i Paris Saint-Germain, kan komma att få en ny sportchef i form av just Maldini. Franskklubben har sedan tidigare ett gäng bekanta till Maldini i både ledarstaben och spelartruppen, där, för att nämna några, tidigare nämnde Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva har ett förflutet på San Siro. Dessutom är Maldinis forne tränare och medspelare Leonardo inget mindre än sportchef över fotbollsverksamheten i Paris SG, en snarlik roll som den Maldini erbjuds.

Samtidigt sägs Barbara Berlusconi, dotter till Milans ägare Silvio Berlusconi, ha lagt fram ett förslag till den eftertraktade italienaren om att ta in honom någonstans inom ledningen. Ett erbjudande som säkerligen kan bli hjärtskärande att avvisa för mannen som har levt hela sitt liv i Milano, och vars pappa dessutom var en viktig gestalt för den föregående generationens lag.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply