PSG körde över tabelljumbon

Paris Saint-Germain är svårtstoppade hemma. Inför matchen mot Sochaux hade man sex segrar och två oavgjorda på Parc de Princes under ligasäsongen, samt +18 i målskillnad. När jumbon Sochaux kom på besök hade man det inte särskilt svårt – det blev hela 5-0 efter bland annat två mål från en viss Zlatan Ibrahimovic.

Thiago Silva gjorde första halvleks enda mål efter en knapp kvart spelad, efter ett fint inlägg från Ibrahimovic. Tvåan direkt i andra halvleken, drygt en minut spelad efter vilan, när Ezequiel Lavezzi gjorde mål, ett mål som bårde blåsts bort då argentinaren stod offside.

Zlatan låg även bakom Edinson Cavanis mål när han spelade mycket fint fram bollen till uruguyanen som satte trean med en knapp halvtimme kvar att spela.

Svensken skulle även runda av sin fantastiska kväll med två mål på fyra minuter. Första målet i den 87e minuten var genom en hård frispark som han så ofta gör nuförtiden. Han avrundade PSGs fantastiska kväll med en fin avslutning precis innanför bortre stolpen och cementerade därför PSGs ledning i tabellen ytterligare.