Storklubbar på plats för att se Gyökeres – nya rykten om Milan och Arsenal

Storklubbar på plats för att se Gyökeres - och nya rykten

Den svenske landslagsforwarden Viktor Gyökeres, 25, gör stor succé i Sporting och är noterad för 30 mål plus 11 assist på 33 matcher den här säsongen. Det har lett till att många europeiska storklubbar ryktats visa intresse för Gyökeres inför sommarens transferfönster.

Den portugisiska tidningen Record skriver nu om ”hajar som cirklar” runt cupderbyt mellan Sporting och Benfica på torsdag kväll. Hajarna är storklubbarna som är på plats för att titta på matchen och scouta spelare. Liverpool, Manchester United, Manchester City, Dortmund, Bayern München, PSG och Atlético Madrid är några av dem, skriver Record. En av spelarna är förstås Gyökeres.

En annan tidning, A Bola, tar upp de senaste ryktena om Milan och Arsenal som kretsar kring svensken. SportMediaset i Italien uppger att Milan kommer kontakta Sporting innan säsongen är slut, medan engelska Daily Mail uppger att Gyökeres är ett av fyra namn på Arsenals lista över anfallare. Ivan Toney, Victor Osimhen och Joshua Zirkzee är de andra namnen på listan.

LÄS MER: Ten Hags framtid i United osäker

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365