Porto hemmaslog Dynamo Kiev efter viss spänning

Inför matchen låg båda lagen på delad poäng i gruppspelet och det var en jämn match på pappret vi såg fram emot.

Silvestre Varela fixade ledningen åt Porto efter 15 spelade minuter. Luncho Gonzalez stod för en fin passning fram till målet.

Sex minuter senare kom kvitteringen och det var vänsteryttern Oleh Gusev som fixade den efter passning av nyförvärvet Miguel Veloso.

Jackson Martinez gjorde sedan 2-1 åt hemmalaget innan Kiev skulle kvittera återigen genom Brown Ideye.

Matchens spelare, Jackson Martinez avgjorde sedan åt portugiserna med sitt 3-2 mål i den 78:onde minuten. Assisten stod Lucho Gonzales för.

Porto är nu etta i gruppen med 7 poäng medans Kiev ligger trea, fortfarande på 4 poäng.