Pardew bekräftar – Arsenals bud förkastat

Arsenal inledde den nya ligasäsongen med en tung 1-3-förlust hemma på Emirates Stadium mot Aston Villa efter att ha fått två straffar emot sig och dessutom fått mittbacken Laurent Koscielny utvisad efter två varningar. 

Värvningarna från managern Arsene Wenger har också uteblivit under sommaren (utöver anfallaren Yaya Sanogo från Auxerre på fri transfer), vilket lett till stort missnöje bland supportrarna. Därför har den 63-årige fransmannen nu riktat sig mot den 27-årige landsmannen och Newcastle-mittfältaren Yohan Cabaye.

Arsenal uppges ha lagt ett bud på 10 miljoner pund, omkring 100 miljoner kronor, på den 23-faldige landslagsspelaren Cabaye. Men Newcastle-managern Alan Pardew har gått ut i media och bekräftat att budet är oacceptabelt. Cabaye finns dock inte med i truppen till ligapremiären mot Manchester City.

– Det jag kan bekräfta är att, på kvällen till en match, hade vi ett bud på en spelare som vi inte tycker är acceptabelt, berättade Pardew enligt Sky Sports. Därför måste jag välja det jag tror är ett lag som kommer ge oss ett resultat där ute.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply