Officiellt: West Ham värvar argentinsk stortalang

bet365

Manuel Lanzini lånas inmed köpoption från Al Jazira

Bara för ett par år sedan var Manuel Lanzini en av Argentinas största talanger och han var en stor stjärna i River Plate. Oväntat nog försvann han till Al Jazira istället för Europa, men nu tar han ändå steget till Premier League.

Manuel Lanzini är en av många juveler det argentinska storlaget River Plate har fått fram. Mellan 2012 och 2014 slog Lanzini igenom stort och det pratades om flera av de större klubbarna i Europa för den offensiva mittfältaren. Men han valde istället att flytta till Förenade Arabemiraten och Al Jazira förra sommaren.

Endast en säsong senare lämnar Lanzini Förenade Arabemiraten för att spela fotboll på en högre nivå. Det handlar om West Ham som presenterade Lanzini under onsdagen. Det handlar om ett säsongslångt lån med en köpoption nästa sommar för 22-åringen.

”Det här är väldigt känslosamt för mig”

I sin första intervju med West Ham TV passar Lanzini på att hylla klubben och dess storhet.
– Det här är väldigt känslosamt för mig eftersom det är den största klubben jag har spelat för. Det är också ett väldigt viktigt seg för min karriär och för min framtid. Jag ser verkligen fram emot denna nya eran för mig.
– Jag är en spelare som alltid ger 100 procent. Jag är en anfallsinriktad spelare som kan förändra matchens temp och jag hoppas att ge mitt allt så att fansen kommer uppskatta mig.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365