bet365

Officiellt: United värvar Herrera

Manchester United hade en tung säsong i Premier League och slutade på en svag sjundeplats. Det ledde till att managern David Moyes sparkades i slutet på säsongen och att Louis van Gaal fick ta över uppdraget inför den kommande säsongen. Nu har den holländske managern gjort klart med sin första värvning som boss på Old Trafford.

Det är Athletic Bilbao-mittfältaren Ander Herrera, 24, som blivit presenterad på klubbens officiella hemsida. Herrera har skrivit på ett fyraårskontrakt med option på ytterligare ett år. 24-åringen kom till Bilbao från Real Zaragoza 2011 och har sedan dess gjort 11 mål på 128 matcher för den baskiska klubben.

Spanjoren kommer som ett välkommet nytillskott i United-familjen med tanke på att klubbens supportrar länge skrikit efter en ny central mittfältare.

– Att skriva på för Manchester United är en dröm som blivit sann, berättar Herrera på klubbens officiella hemsida. Jag är exalterad över att få bo i Manchester och jag kan inte vänta på min första match i Uniteds berömda röda tröja.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply