Officiellt: Simon Kjaer klar för Fenerbahce

bet365

Den danske landslagsmannen lämnar franska Lille

Simon Kjaer byter Frankrike mot Turkiet. Det står klart på onsdagen när den turkiska storklubben Fenerbahce slutfört värvningen av den danske landslagsmannen från Ligue 1-klubben Lille.

Den danske landslagsmannen Simon Kjaer som har 50 landskamper på sin meritlista, lämnar den franska storklubben Lille. Den gångna säsongen blev det 42 matcher och fyra mål, alla klubblagsmatcher i tävlingssammanhang inräknade, för försvararen. Men efter att ha avverkat klubbarna Midtjylland, Palermo, Wolfsburg, Roma och nu även Lille, går flyttlasset vidare söderut.

Treårskontrakt med Fenerbahce

Det står nämligen klart på tisdagen att försvararen från grannlandet den kommande säsongen kommer att spela fotboll i Turkiet. Där har han nämligen idag officiellt presenterats som klar för Fenerbahce. Den turkiska storklubben har skrivit på ett treårskontrakt och beräknas ha kostat 7,65 miljoner euro att köpa loss från Ligue 1-laget.

En presskonferens ska nu vänta vid 13:00, lokal tid, och nästa säsong får den danske stjärnan chansen att kvala in till Champions League med sin nya klubb, Fenerbahce.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365