Officiellt: O’Driscoll ny manager för Bristol City

Lite mer än halvvägs in i ligaspelet och Bristol City befinner sig i botten av Championship – detta är fullkomligt under de krav som sattes i början av säsongen. Med tanke på denna underprestation så valde klubbledningen att göra något drastiskt åt saken, och efter den förnedrande 4-0-förlusten mot Leicester så valde man att sparka klubben manager Derek McInnes.

Men att hitta någon ersättare skulle inte ta lång tid. Bara en dag senare så uppgav klubben på sin officiella hemsida att man ersätter McInnes med Sean O’Driscoll.

O’Driscoll, som tidigare har tränat klubbar så som AFC Bournemouth, Doncaster Rovers, Crawley Town och Nottingham Forest, hade följande att säga till klubbens hemsida.

”Klart jag har pratat med andra klubbar, men jag valde aldrig att tacka ja till någon.”

”Bristol City passar mig. Jag gillar sättet klubben har utvecklats på – det har alltid varit en högt respekterad klubb och jag tror verkligen att jag kan ta dem till stor framgång.”

”Kortsiktigt måste vi fokusera på att hålla oss kvar i serien, även om många andra inom fotbollen hellre lägger fokus på framtiden än vad som kommer nära inpå.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply