Lukaku kan tänka sig att stanna i West Brom

Romelu Lukaku blev inför säsongen utlånad från Chelsea till West Bromwich för att få mer speltid i Premier League sedan säsongen 2011/2012 bara bestått av att sitta på bänken. Nu har han hittat rätt i West Brom och har hittills gjort nio mål för succélaget som är med och kämpar om Europaplatserna den här säsongen. Så sent som i lördags gjorde han två mål för West Brom i bortamatchen mot Reading som man efter en ledning med 2-0 förlorade med 2-3 på Madejski Stadium. 

Den endast 19 år gamle anfallaren imponerar och har inga tankar på Chelsea just nu om man ska tro honom.

”Just nu fokuserar jag bara på min egen karriär och West Brom, jag bryr mig inte vad Chelsea gör för tillfället”, säger Lukaku till den engelska tidningen Daily Mail.

Att ta en plats som anfallare i Chelsea är inte helt enkelt och med både Fernando Torres och Demba Ba att konkurrera med som central anfallare blir det allt svårare för Lukaku att ta en plats i Chelsea även om han har hela vårsäsongen framför sig med Birminghamklubben. Han verkar stortrivas i den klubben han är utlånad till och säger såhär om dem:

”Du måste vara i en bra miljö. Där jag är nu är snarlikt med när jag var i Andelecht – härliga människor som vill få dig att utvecklas, där alla är öppna för dig”, säger 19-åringen.

Detta gör att stortalangen kan tänka sig att bli kvar i West Bromwich och fortsätta utveckla för att bli redo för en större klubb som Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365