Officiellt: Agon Mehmeti skriver på för Stabaek

Agon Mehmeti nöjd med Allan Kuhn

Agon Mehmeti lämnar Malmö FF för norska Stabaek

Agon Mehmeti har inte fått speciellt stort förtroende av Allan Kuhn i Malmö FF och speltiden är minimal. Nu har både Stabaek och Malmö FF bekräftat att Mehmeti är klar för den norska klubben.

Under Åge Hareide fick Agon Mehmeti väldigt sällan chansen från start och han fick nöja sig med inhopp, samt enstaka starter när de ordinarie vilade mellan Europamatcherna. Mehmeti uttryckte aldrig sin frustration utan valde istället att kämpa på i det tysta i tron på att belöningen snart skulle komma.

Nu har den nya tränaren Allan Kuhn bestämt i ett par månader och situationen ser likadant ut för Mehmeti. Han var positiv till att Kuhn tog över MFF, men Mehmeti har varit femtevalet på topp bakom Markus Rosenberg, Vidar Örn Kjartansson, Guillermo Molins och Jo Inge Berget. Under måndagseftermiddagen bekräftades det att Mehmeti är klar för Stabaek.

”Jag har fått ett väldigt bra intryck”

Till Stabaeks officiella hemsida uttrycker Mehmeti över hur nöjd han är över flytten.
– Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben, hur den drivs och hur folk jobbar. De har en bra tränare som jag pratat mycket med. Det motiverar mig. Jag är redo att spela fotboll här, säger Mehmeti till Stabak.no.

Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson tackar den före detta guldhjälten i ett pressmeddelande på MFF:s officiella hemsida.
– Trots lite speltid under dessa år har han varit lojal och gjort det mycket bra i de matcher som han har spelat och varit en viktig del av truppen. Med sin personlighet har han spridit glädje i både omklädningsrum, på resor och på fotbollsplan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply