Obiang jagas av italienska storklubbar

Pedro Obiang har gjort en bra säsong med Sampdoria, men kan nu vara på väg bort. Manchester City, Tottenham och Chelsea är några klubbar som varit nära talangen, men nu kan även Juventus och Napoli lägga sig i kampen. 

Enligt italienska medier ska Juventus och Napoli vara nära talangen. Sampdoria har dock inte fått något bud på spelaren.  

– Killen följs varje vecka av många scouter. Han är verkligen en intressant ung spelare med potential. Ingen från Juventus har frågat oss om information, men jag tror att de gillar honom då Giuseppe Marotta och Fabio Paratici tog honom till Italien, säger sportchefen Pasquale Sensibile till calciomercato.it och fortsätter:

– Jag är frekvent kontakt med Napolis Riccardo Bigon. Han har uttryckt sitt gillande för spelare, men det har inte funnits någon riktig förhandling. Fram till idag har ingen klubb kommit fram med ett bud. Vi vill stanna (i Serie A) och har ingen intention att sälja våra bästa spelare, men om någon skickar oss ett fax som får oss att svimma…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply