Oavgjort mellan Athletic Club och Kiryat Shmona

Det var Athletic Club som startade bäst i denna match men det var ändå bortalaget som tog matchens första ledning. 0-1 rullade snöpligt bakom Iraizoz när ett skott utanför straffområdet styrdes på vägen in. Athletics start på denna säsong har varit långt ifrån godkänd och idag, med Llorente på bänken, verkade det som att laget var på väg mot ytterligare ett bakslag.

Men bara några minuter innan halvtid slog Athletic Club och Susaeta till. Ett skott utanför, otagbart för målvakten, rullade in i målet till fansens förtjusning.

Trots en sen kvittering i den första halvleken hade Bielsa förlorat tålamodet. Fernando Llorente fick kliva in direkt i den andra halvleken och stod för det mesta framåt. Men ingenting hände i den andra halvleken och när domaren blåste av matchen var det knäpptyst inne på San Mames. Ett fiasko för Athletic Club.