Nyförvärvet: ”En fantastisk arena och supportrarna är otroliga”

Under det svenska transferfönstrets absolut sista dag värvade Djurgårdens IF anfallaren Alexsander Prijovic från FC Sion. Under söndagen fick han även debutera, hemma mot BK Häcken (en match som slutade 1-1), när han hoppade in under den andra halvleken – och han var nära att ge Djurgården ett förlösande 2-1-mål direkt.

”Det kändes okej. Jag kanske borde ha satt mitt nickläge i andra halvlek men annars tycker jag att det gick bra. Det var däremot  tråkigt att vi tappade poäng idag och att de får kvittera på en straff som inte borde ha dömts, enligt min personliga åsikt. Att vi sen inte fick en straff i första halvlek gör allting ännu märkligare men det finns inget vi kan göra åt det nu. Det är bara att blicka framåt och tänka tre poäng på torsdag.”, säger Alexsander Prijovic till dif.se.

Han passade även på att hylla supportrarna.

”En fantastisk arena och supportrarna är otroliga. Ljudet från publiken gör mig verkligen motiverad på planen så det är inte svårt att gå ut och ge allt när man har en sån här arena med såna här supportrar som backar upp oss.”