bet365

Cavani leverade direkt – räddade poäng för PSG

Många såg fram emot söndagskvällens match mellan PSG – Ajaccio, förmodligen för att Zlatan Ibrahimovic och nyförvärvet Edinson Cavani för första gången någonsin skulle lira tillsammans på topp.

Men det skulle ha kunnat starta bättre för anfallsparet. Trots att man dominerade matchen och hade ett flertal bra chanser kom matchens första mål i Salvatore Sirigus nät.

Det var Benoit Pedretti som fick bollen strax utanför straffområdet och knorrade in ett drömmål in i det bortre hörnet.

Hur mycket än PSG försökte gick det inte att få hål på Guillermo Ochoa i det korsikanska målet. Mexikanen stod emot allt, och det är ingen överdrift. PSG hade 31 skott, något mer än Ajaccios blygsamma ett. Det gäller att ta vara på sina chanser heter det, en fras som bortalaget gav en helt ny innebörd till.

Men till slut kunde inte ens Ochoa stå emot. Med endast fem minuter kvar av matchen får han bollen utanför straffområdet, vänder upp och dunkar in bollen med vänstern. Vem var det? Jo, Edinson Cavani. Detta var uruguayanens första mål i Ligue 1, och det var ett snyggt sådant.

Det skulle dock bara bli 1-1, trots massivt spelövertag för hemmalaget. För Ajaccios del blev ett ett skott, ett mål och framförallt ett poäng mot de regerande mästarna. 

PSG har endast två poäng på två matcher, vilket innebär att huvudstadsklubben ligger på 13:e plats, medan det här var Ajaccios första poäng, vilket hjälper de att lägga sig på placeringen under.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply