Martinez oroar sig inte över Fellaini

Här om dagen stod det alltså klart att den förre Wigan-managern Roberto Martinez, blev den man att ersätta David Moyes i Everton. Pressen från fans och media kom tidigt på den nyanlände spanjoren, då frågor kring lagets just nu mest omtalade spelare, Marouane Fellaini, nådde fram till Martinez. Men nykomlingen själv verkar inte det minsta oroad över att tappa sin stjärna.

”Jag ser inget som helst problem med Marouane”, uppges Martinez ha sagt till Daily Mirror. ”Transferrykten är ostoppbara när det gäller en så framgångsrik klubb som Everton. Det kommer alltid att finnas andra lag som vill ha era bästa spelare; det är normalt och händer överallt. Det händer för Real Madrid, Manchester United och Everton.”

”Vad jag vill just nu är att han är redo för nästa säsong. Han kommer att få bära en viktig roll i klubben och att förstå det är en utmaning nog för honom, för klubben – och att får Belgien till en seger i VM.”

Fellaini har tidigare koppalts med Manchester United, där han kan återförenas med sin före detta manager David Moyes. Och även om Martinez inte är särskilt sugen på att tappa sin belgiske mittfältsmagiker, så skulle ett bud på 24 miljoner pund (245 miljoner svenska kronor) aktivera 25-åringens utköpsklausul, vilket skulle göra Everton-managern fullkomligt maktlös.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply