Mannen som bekräftade Sanchez-affären: ”Arsenal i djupa förhandlingar om Khedira”

Arsenal gjorde under dagarna klart med prestigeförvärvet Alexis Sanchez från Barcelona, och Arsène Wenger har gått från att vara kritiserad till att bli hyllad för sina transferstrategier. Nu kan Arsenal-tränaren göra sitt nästa drag, och det skulle nog sätta kritikerna i schackmatt.

Enligt Stan Collymore, mannen som var en av de första som bekräftade att Arsenal hade värvat den där chilenske superstjärnan menar nu att Londonklubben kan vara på väg att värva Sami Khedira från Real Madrid.

– Jag talade med hans (Khediras) agent. Arsenal är i djupa förhandlingar med Sami Khedira. Dra mig baklänges, de menar allvar nu, skrev journalisten på Twitter.

Collymore fortsätter med att hylla den eventuella värvningen.

– Om Arsenal värvar vinner de. En riktigt bra mångsidig mittfältare. FA-cupen har tänt den där Arsène-glöden, skriver han vidare på den sociala medie-plattformen.

Prislappen uppges ligga på allt mellan 20-25 miljoner pund, samt att Khedira uppges kräva 150 000 pund i veckan, vilket skulle innebära att han skulle bli bäst betald i hela Arsenal. Den tyske VM-finalisten uppges vilja flytta till Arsenal då hans nära vän Mesut Özil spelar i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365