• Error, no group ID set! Check your syntax!

Manchester City i dragkamp om stjärnorna

Manchester City i dragkamp om stjärnorna

City fortsätter leta toppnamn – rustar upp inför nästa säsong

Manchester City har gjort sig kända för att värva mycket, något som de inte verkar sluta med. Nu har nämligen flera namn dykt upp på spelare som de verkar vilja köpa. Något som de dock inte är ensamma om.

Bland annat ska det ju handla om Thomas Lemar i Monaco. Mittfältaren är ju bland annat aktuell för Atletico Madrid samt inte minst lokalkonkurrenten för City, det vill säga Manchester United.

Samtidigt finns det också fler namn än bara Lemar, som tråkigt nog för honom inte är med i den franska VM-truppen 2018. Det handlar bland annat om Real Madrid-spelaren Mateo Kovacic.

Satsar på Champions League

Kovacic kommer ju vara med i den trupp som Kroatien skickar till VM. Där kommer de spela i en grupp som kan bli jämn. Därför kan det ju vara bra att hålla koll på hur det fungerar med grupperna. Som att veta hur lag går vidare från grupperna samt regler fotbolls VM 2018.

Oavsett vad så är mittfältaren Kovacic en av de hetaste namnen att gå till City den här sommaren. Inte minst eftersom han fått dålig speltid i den spanska huvudstadsklubben. Dessutom ska Pep Guardiola ha fler namn på sin önskelista, något som kanske kommer fram under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply