• Error, no group ID set! Check your syntax!

Suso kan gå till Atletico Madrid

Suso kan gå till Atletico Madrid

Förre Liverpool -och Milan-spelaren aktuell för toppklubben

Atletico Madrid är just nu i behöv av en ny anfallare. Då letar de lite överallt, och inte minst i Serie A där spanjoren “Suso” ska lämna Milan, och därför behöver en ny klubb.

Med sina blått 24 år (fyller 25 i november) så har Suso fortfarande många år kvar att spela på den europeiska toppnivån. Inte minst så handlar det om att Atletico Madrid ska vara intresserade av spelaren.

För Atleticos del så gäller det ju att hitta åtminstone en offensiv spelare. För Fernando Torres har gjort sin sista match för Madrid-laget medan Antonie Griezmann kan vara på väg bort.

Behöver köpa i sommar

Just nu förbereder sig ju flera av lagen för fotbolls-VM 2018. Där finns ju bland annat Frankrikes trupp VM 2018 som kommer att spela i Grupp E. Där finns även den danska VM-truppen, men inte minst anfallaren Griezmann, som just nu slipar inför fransosernas träningsmatch mot USA på fredag.

Om även Griezmann skulle lämna – vilken han kan göra för Barcelona – så kommer Atletico få problem. Då kommer det vara nödvändigt att ta in en ny anfallare, eller kanske rent av två. Med tanke på att klubben dessutom inte har en sån stor ekonomi som Barca eller Madrid, eller de engelska klubbarna, så kan därför den förre Liverpool – just nu i Milan – spelaren Suso, med ett spanskt pass, gå till Atletico Madrid i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply