Mållöst på Loftus Road

Lördagens tidiga tillställning mellan Queens Park Rangers och Norwich var på förhand en högintressant sådan. Både QPR som Norwich har varit aktiva på transfermarknaden och fått in ett par fina värvningar vardera däribland Christopher Samba, Jermaine Jenas, Andros Townsend och Norwichs Luciano Becchio.

I skuggan av nyförvärven tog QPR-mittfältaren Adel Taarbat tag i hemmalagets offensiv. Marockanen försökte med ett antal farliga raider och passningar öppna upp Norwich-försvaret, men lyckades inte helt. Norwich var inte bättre än Queens Park Rangers på den offesiva sidan, vilket resulterade i en mållös första halvlek.

I den andra halvleken började matchen hetta till på allvar. Cesar tvingades till en reflexräddning och kort efter det tilldömdes en korrekt dömd straff hemmalagets Adel Taarbat. Bunn var på tårna och parerade vackert albanens straff. Ställningen var vid det läget allt jämnt 0-0.

Queens Park Rangers jagade länge ett segermål, men lyckades trots ett flertal heta chanser inte att nå ända fram. Matchen slutade 0-0 som betyder delad poäng på Loftus Road.