Mållöst när Stoke besökte Aston Villa

bet365

Aston Villa tog på lördagseftermiddagen emot Stoke City på Villa Park. Gästerna saknade bland annat Peter Crouch från start i matchen, där han dock fanns tillgänglig på avbytarbänken. Noterbart inför matchen var att båda lagen kom in med fina resultat den senaste tiden. 

Det skulle dock visa sig bli en ganska avslagen match på Villa Park, där Stoke var väldigt solida defensivt samtidigt som Aston Villa inte lyckades trycka in bollen i nät. 

En av gästernas få chanser den här dagen fick Jonathan Walters i den andra halvleken, när Stoke fick upp ett av få anfall den här dagen. Walters lyckades dock inte träffa målet med sitt försök till avslut och det blev inte mycket mer för gästernas del.

Aston Villa var annars det lag som var närmast ett mål, och i slutskedet av matchen fick man också möjligheten. Christian Benteke som även tidigare i matchen haft sian möjligheter, var mycekt nära att nå fram på Lowtons inlägg, men chansen rann slutligen ut i sanden efter att Lichaj nickat bollen över.

Matchen slutade 0-0 på Villa Park, där dock båda lagen tar en viktig poäng och fortsätter att undvika förlust. Stoke är nu uppe i sex raka utan förlust, samtidigt som Aston Villa har fyra raka utan nederlag. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply