Mållöst möte på Signal-Iduna-Park

Borussia Dortmund är vanligtvis ett Bundesliga-lag som bjuder på en hel del mål framåt. Men på lördagseftermiddagen ville det sig inte för de regerande tyska mästarna, när man tog emot Stuttgart på Signal-Iduna-Park.

Det var en intensiv inledning på matchen och i den 28e matchminuten var det ett under att hemmalaget inte tog ledningen. Dortmunds första hörna slogs mot Stuttgarts bortre stolpe, där Mats Hummels hoppade upp och nickade bollen i virket, innan hans retur stoppades på mållinjen av gästernas Boka.

Dortmund hade ett par fina chanser därefter, men det var Stuttgart som fick den allra farligaste i slutskedet av halvleken. Gertners inspel tas undan av Weidenfeller, som dock bara lyckades styra ner bollen rakt ner på fötterna till en helt fri Ibisevic. Anfallaren var dock inte beredd på det och bollen studsade vidare ut till en inspark.

Lagen fortsatte avtt byta chanser lagen mellan i den andra halvleken, men av en underlig anledning lyckades inte Borussia Dortmund och gästerna Stuttgart spräcka nollan på Signal-Iduna-Park, och matchen slutade 0-0. Dortmund som inför matchen gjort mål i de senaste 39 matcherna, får nu ta och ladda om inför det kommande Champions Legaue-mötet på tisdag.