Målkalas i andra halvlek

Det såg först tungt ut för Villarreal. Man hade förvisso skapat flera heta målchanser hemma på el Madrigal, men det var trots det mållöst samtidigt som anfallaren Uche fick bytas ut i den 42:a minuten med en befarad skada.

Men inhopparen Jeremy Perbet blev stor matchhjäte för sitt Villarreal. Det första målet gjorde han direkt i inledningen av den andra halvleken. Det andra kom med en kvart kvar och innebar 3-0 då Trigueros målat i den 55:e matchminuten.

Gästerna från Osasuna gav inte upp och reducerade med cirka tio minuter kvar. Men närmare än så kom man aldrig och Villarreal vann rättvist.

I och med segern hakar de gula u-båtarna på Athletic Bilbao och är nu tre pinnar efter att ta över fjärdeplatsen.